Over Eetcafé City

De huiskamer van Waalwijk

Eetcafé City is niet weg te denken uit het centrum van Waalwijk. Sinds jaar en dag is ons café gevestigd aan de Markt 5. Eerst als 'gewoon' bruin café, maar sinds Wim en Ina van Cromvoirt de horecagelegenheid betrokken in 1986 is het City langzaam ook uitgebreid naar een eetcafé. Later kwam daar ook nog de schitterende zaal boven het café bij. Vele bijzondere evenementen hebben daar al plaatsgevonden evenals driebandduels op wereldniveau.
Op de benedenverdieping is de keuken in die jaren ook steeds met zijn tijd meegegaan. Lunchen en dineren op hoogstaand niveau voor een zeer betaalbare prijs zijn de uitgangspunten voor de gerechten. Maar ook voor gewoon een kop koffie of een borreltje is iedereen welkom. De sfeer is altijd gemoedelijk, de gastvrijheid enorm. Daarom is Eetcafé City dé huiskamer van Waalwijk.

30 jaar Eetcafé City

Hospice Francinus de Wind

Eetcafé City staat midden in de gemeenschap en steunt daarom verschillende goede doelen. Één goed doel heeft een bijzondere plaats in ons hart: Hospice Francinus de Wind. In ons café en in de zaal vindt u daarom ook een collectebox voor dit bijzonder initiatief.